Spletno mesto agilis-sport.com se zavezuje, da bo ščitilo vašo zasebnost in razvijalo tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta agilis-sport.com soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Ta izjava o varovanju zasebnosti velja za spletno mesto agilis-sport.com.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so katerikoli podatki, ki se nanašajo na določeno fizično osebo, torej posameznika, na glede na obliko, v kateri so izraženi. Gre za podatke na podlagi katerih vas je mogoče identificirati.

Primer osebnih podatkov so: EMŠO, davčna številka, številka zdravstvenega zavarovanja, telefonska številka, registrska številka vozila, številka osebnega transakcijskega računa…

Posebne vrste osebnih podatkov so podatki o posamezniku, ki razkrivajo njegovo rasno ali etnično poreklo, politično prepričanje, versko ali filozofsko prepričanje ali članstvo v sindikatu in obdelava genetskih podatkov, biometričnih podatkov za namene edinstvene identifikacije posameznika, podatkov v zvezi z zdravjem ali podatkov v zvezi s posameznikovo spolno usmerjenostjo, spolnim življenjem, podatki o obsodbah…  le teh na naši spletni strani ne zbiramo.

Lastnik in zbiratelj/upravljalec podatkov spletnega mesta je: Agilis d.o.o., Hrušica 143, 4276 Hrušica, Slovenija
Odgovorna oseba: Ludvik Martinčič

Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran Agilis-sport.com je prezentacijske narave (nima funkcije spletne trgovine), strankam, ki nas kontaktirajo preko e-sporočil ali telefonsko, samo posredujemo podatke o artiklih, ki so še na zalogi. Prisotni so samo piškotki, nujno potrebni za delovanje spletne strani in ki jih vsebuje aplikacija WordPress ter potrebni vtičniki. Na spletni strani ne zbiramo in ne obdelujemo nobenih osebnih podatkov.

Spletna stran agilis-sport.com lahko samodejno (preko spletnega orodja Google analitika) zbira nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.
Med te podatke sodijo:

  1.   naslov IP
  2.   vrsta brskalnika
  3.   imena domen
  4.   čas dostopanja
  5.   naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Agilis-sport.com te informacije ne uporablja v nikakršne namene, niti jih nikomur ne posreduje.

3.seznam: Kontaktni modul za sporočila

Preko kontaktnega modula sprejemamo vaša vprašanja in sporočila. Zbirajo se naslednji podatki:

  1. E-naslov
  2. Ime in priimek

Te podatke dobimo na naš e-naslov in jih ne shranjujemo, ampak jih po zaključeni obdelavi vašega vprašanja izbrišemo.

Uporaba, način in namen obdelave osebnih podatkov

Zavezujemo se, da bomo vse zbrane podatke obdelovali zgolj v okviru naštetih namenov upravljanja oz. obdelave osebnih podatkov ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugo zadevno področno zakonodajo kot tudi skladno z Uredbo (EU) 2016/679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

Pravice uporabnika

Uporabnik spletnega mesta agilis-sport.com lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu agilis-sport.com pa lahko naslovi tudi na naš elektronski naslov ali preko kontaktnega obrazca.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, R.Slovenija,  https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Vsi, na kakršen koli v tej izjavi navedeni način pridobljeni podatki so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bomo strogo varovali ter naredili vse, da preprečimo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.  
Podjetje Agilis d.o.o. ne odgovarja za pravilnost s strani uporabnikov vnešenih podatkov.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Agilis d.o.o. osebne podatke  lahko posreduje zaupanja vrednim poslovnim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:

  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavne službe ipd.),  vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, preiskovalni organi ipd.).

Vsi poslovni partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja, ki se nahaja na spletni strani agilis-sport.com, lahko uporabnik preprosto dostopa do profila podjetja Agilis d.o.o. na družbenih omrežjih in do objav ter povezane vsebine.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite ob prvem prihodu na naše spletno mesto ali v nastavitvah posameznega brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da odstranimo-zbrišemo vaše osebno podatke, ki ste nam jih kakorkoli posredovali, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko obrazca za pošiljanje sporočil na strani Kontakt.