Podjetje Agilis d.o.o. iz Hrušice vam ponuja vso potrebno opremo za windsurf, wingfoil in SUP, predvsem proizvajalcev Simmer Style in Foil&Co.

Simmer Style

Inovacije, kvaliteta in najboljše tehnične lastnosti izdelkov so bile vedno značilnosti firme SimmerStyle. Začeli so z izdelavo trpežnih in vzdržljivih jader in z oblikovanjem malih in izjemno oblikovanih desk za jadranje v letu 1981. Ustanovitelja sta bila brata Malte in Klaus Simmer.

Malte je krojil robustna jadra, ki so kljubovala valovom na Havajih – Maui North shore. Klaus je do sredine devetdesetih let izdelal več kot 3000 desk za različne naročnike. Najbolj legendarna deska je postala King Cobra. Navdušili so nas njihova vrhunska jadra in nezlomljivi jambori.

Nakup njihovih izdelkov nam vedno zagotavlja zadovoljstvo zaradi domišljenih tehničnih rešitev in dolge življenske dobe. Materiali, ki jih uporabljajo, so res najbolj vrhunski in tako kvalitetna jadra, loke in jambore težko najdemo pri drugih proizvajalcih opeme za surfanje.

surfing

Foil & Co.

FOIL&CO je največji proizvajalec karbonskih foilov v Evropi. Francoski izdelki so najvišje kvalitete. Na trgu so že od leta 2009, ko marsikdo še ni vedel, da se ta zvrst sploh razvija. Njihovi foili so še posebej cenjeni v Ameriki, Angliji in na Japonskem. Imajo ekipo, ki obvlada področje hidrodinamike in izdelujejo tudi prototipe za znane firme, ki potem svoje izdelke izdelujejo v Aziji.

Njihovi foili so pojem kvalitete tudi kar se tiče togosti in majhne teže posameznih sestavnih delov. So pravi mojstri sestavljanja karbonskih prepreg tkanin, saj pri optimalnem vnosu materiala dosežejo največjo trdnost.
Poleg foilov Flyer in Performer so zanimive še karbonske wing deske, ki so narejene v njihovi tovarni v Tuniziji, in najnoveši wing z imenom Wild.